Wednesday, June 29, 2016

Assalamualaikum... handphone oh handphone!!!! 2-3 hari ni hanphone buat hal la pulak... Sangkut la... Mati sendiri la... Bateri kong tiba2 la... Xkan la dia nak mintak tukar yang baru kot... Almaklumla dah 4 tahun lebih berkhidmat... Poket tngah kering ni... Xberapa hari lagi nak raya pulak... Alamak!!! kereta xservis lagi... Naik raya kena renew roadtax pulak...

Saturday, June 25, 2016

HAHAHAHAHA!!!! I'm back!!!

Lamanya menghilang... last post 2011...5 tahun tu... tapi masih sama macam dulu... xda apa nak ditulis... sebenarnya banyak nak di cerita tapi bukan jenis suka menulis or menaip...
saya bukan jurukimpal... :P

Tuesday, April 19, 2011

my collection 2

kebelakangan ni dah kurang shot.. banyak kerja tertangguh n perlu diselesaikan segera.. tapi apapun klu ada kelapangan still shot tuk suka-suka...






Sunday, March 27, 2011

my collection

ada hobi memang best.. tapi klu ada hobi tapi xda masa xguna jugak...haha.. untung aku ada hobi n ada masa.. ni antara hasil kerja hobi aku....













my wedding video

Dah 3 bulan melangsungkan perkahwinan tapi album siap2 lagi..huhu.. Ni la jadinya bila nak buat tapi malas.. Sepatutnya siap dalam dua bulan tapi maklumla album sendiri.... Kalau album orang lain kena gesa skit dah menggelabah..huhu..

Sekurang-kurangnya video dah siap... Bukan apa sebab tengok video kawan macam menarik ja..sebab tu la nak try..huhu

Dah tiga bulan pon dapat hadiah lagi... terima kasih la semua ye...

Ada sapa-sapa lg yang nak bagi hadiah ke????

video

Monday, March 8, 2010

eos 50D

best ada hobi baru..huhuhu
tapi bnyk nak kena blajar lagi..
shutter speed, aperture, ISO, exposure bnyk lagi la...
hoby yg menarik n dah jadi tren...
bleh buat side income pulak tu..
huhuhu